اهدای کتاب

ترجمه کتاب پاتولوژی تشخیصی Gnepp

ترجمه کتاب پاتولوژی تشخیصی

این کتاب ترجمه‌ی کتاب پاتولوژی تشخیصی وابسته به جراحی سر و گردن نوشته‌ی Douglas R. Gnepp چاپ سال ۲۰۰۹ می‌باشد که از حیث مطالب در زمینه‌ی ضایعات حفره‌ی دهان بسیار کامل و جامع بوده و آموختن آن برای متخصصین رشته پاتولوژی لازم است. این فصل جز منابع آزمون بورد تخصصی رشته پاتولوژی دهان، فک و صورت نیز بوده، در زمینه‌ی ضایعات مختلف در محدوده‌ی حفره‌ی دهان، بسیار کاربردی و حاوی نکات بسیار ارزنده‌ای است که می‌تواند مورد استفاده دانش آموختگان و دستیاران رشته‌های پاتولوژی دهان و فک و صورت، بیماری‌های دهان و فک و صورت، جراحی فک و صورت، پاتولوژی گروه پزشکی و دانشجویان دندانپزشکی قرار گیرد.

یک نسخه از این کتاب توسط متخصص پاتولوژی دهان، فک و صورت خانم دکتر شبنم سوهانیان از مترجمان و اساتید دانشکده به کتابخانه اهداء شده است.

برای ایشان از درگاه خداوند آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون را خواستاریم.

لینک کوتاه خبر :
خانم مینا  عسگری

خانم مینا عسگری

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *