سمینار علمی ضایعات فکی_دهانی و اهمیت آن

سمینار علمی ضایعات فکی_دهانی و اهمیت آن

 ضایعات

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی روز پنجشنبه و جمعه مورخ 14 و 15  اردیبهشت 1402، سمینار علمی "ضایعات فکی- دهانی و اهمیت آن" در سالن همایش های رازی دانشکده برگزار گردید.

در روز نخست این همایش علمی که با حضور متخصصین در رشته های پزشکی و دندانپزشکی و همچنین دندانپزشکان عمومی و دانشجویان این رشته برگزار شد، دکترالهام سادات افراز متخصص بیماری های دهان، فک، و صورت، دکتر مریم جلیلی متخصص بیماری های دهان، فک، و صورت و دکتر ناهید کرباسی متخصص بیماری های دهان، فک، و صورت پیرامون ضایعات پیگمانته،  ضایعات زخمی و وزیکولوبولوز تکنیک های بیوپسی، ضایعات سفید و قرمز به ارائه سخنرانی پرداختند.

روز دوم این کنفرانس که با سخنرانی دکتر رامین طاهری متخصص پوست و دکتر امیر مولائی فوق تخصص جراحی پلاستیک همراه بود به ارائه مطلب در خصوص کنسر لب

و ملانوما اختصاص یافت.

این جلسه با پرسش و پاسخ در مورد مباحث مطرح گردیده به پایان رسید.

  • کد خبر : 43855
لینک کوتاه خبر :

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *